Suomen kieleen, suomalaisten ja muiden alkuperäkansojen mytologiaan, mysteereihin ja maailmankatsomuksiin palaan aina uudestaan. Eri aikakausien symboliikka, rituaalit ja tietoisuus kiehtovat ja koskettavat aina vain uudelleen. Omaa elonpolkuani tässä ajassa olen ehtinyt kulkea vähän yli 50 vuotta. Olen aina taiteillut/tuunannut perheeni, ystävien ja naapureiden iloksi (joskus kai rasitteeksikin). Viimeisten parin vuoden aikana, jolloin olen viettänyt paljon aikaa luonnossa, inspiraationi voima ja laajuus on vain kasvannut.
Kuvia töistäni
Etusivu

Sirke Koski

E-mail taon.ra(at)luukku.comYhteydestä TaonRan tuotteisiin:
Muunneltavuus on minulle elintärkeätä. Silloin tunnen olevani yhtä elonkierron kanssa ja silloin elämä virtaa paremmin minussa... Tauluissani se ilmenee siten, että suurinta osaa voi mielestäni pitää ainakin 2 suunnassa toisia jopa 4 suunnassa. Se riippuu Sinusta (ripustinmahdollisuudet yleensä kahdelle valmiina). Seinävaatteissa on pientä muokkaamisen varaa omien sen hetkisten tuntemustesi mukaisesti. Jos myöhemmin haluat muokata/luoda enemmän niin ota yhteyttä. Osa puuseinäteoksista ovat kaksipuolisia ja kaikkia voidaan pitää vaaka -tai pystysuorassa.

Valo muuttuu koko ajan ympärilläsi. Muunneltavuus avaa uusia yhteyksiä valovärimuotojen maailmaasi.
Muuta sinä muoto me muodoksi kirkkaudet värivalomaailmassa.

Kirkkaudet etelä

Kirkkaudet länsi

Kirkkaudet pohjoinen

Kirkkaudet itä
Intuitiotiivisiä tilataidekokonaisuuksia taidemoduliosista
Koen, että tietyn tyyppiset tauluni/teokseni kuuluvat kaikki sellaiseen kokonaisuuteen, josta voi monella eri tavalla muodostaa/muodostua aivan erilaisia kokonaisuuksia. Takomaani luomusta, joka koskettaa ja puhuttelee Sinua niin paljon, että haluat sen omaksi, voit täydentää, jos siltä tuntuu. Tätä voi nimittää vaikkapa taidemoduliosilla itetaiteiluksi.

Tarujen ,kannanottojen ja tarinoiden tilataide/luomukset
Useamman tauluni/teosteni muodostama tilataide/luomukset ovat toisinaan tarujen, kannanoton ja tarinoiden siivittämiä, joista voi jatkaa kokemaansa tarinaa (vaikka lisäämällä yhden taulun tai vaihtamalla teosten paikkaa).

Nimistä
Teoksillani ja luomuksillani on jo usein viime metreillä syntynyt monta nimeä. Tuntuu, että yhtä oikeata ei ole olemassakaan. Kun annamme nimen mille tahansa se muokkaa valtavasti kokemaamme ja suhdettamme siihen. Jos hankkimasi esine/taulu ei ajan kuluessa enää kosketa/ puhuttele Sinua, nimeä se uudelleen niin se voi näyttäytyä aivan uudella tavalla.

© TaonRa 2010